fbpx
preloder


Uredovno radno vrijeme radnim danom od 08 do 16h

oaza dom tim

Velika Gorica, Ključić Brdo, Ključićka cesta 92

Dom za starije i nemoćne osobe

Ne morate ići u Europu za najvišim europskim standardima, jer Oaza dom je izgrađen i opremljen bolje nego  u visokorazvijenim europskim državama. Osim tehničkih uvjeta kod nas imate i toplu ljudsku skrb koju mogu pružiti samo hrvatske medicinske sestre i njegovateljice. Mi Vam pružamo vrhunsku uslugu smještaja s dodatnim sadržajima i stručnom njegom, topli, kućni ambijent okružen predivnom prirodom i individualni, prijateljski pristup svakom korisniku, i to:

  • Usluge stanovanja i prehrane
  • Usluge brige o zdravlju i njege
  • Usluge radne terapije
  • Slobodnog vrijeme
Image

Misija i vizija

Naša misija je skrb o starijim i nemoćnim osobama nadahnuta načelima humanosti, predanosti osoblja i standardima europskih domova ovakve vrste, dok našu viziju predstavlja dostojanstvena, sadržajima bogata i sigurna starost.

Vrhunska usluga i smještaj na dohvat ruke!

Javite nam se

O Domu

Dom je smješten na Ključić brdu, slikovitom mjestu na lijepim brežuljcima Vukomeričkih gorica, u blizini velikih urbanih sredina, Zagreba i Velike Gorice. Prometno je vrlo dobro povezan s okruženjem, tako da se za dolazak može koristiti i javni prijevoz.
Svojim se međama naslanja na park prirode izletišta Ključić brdo obitelji Matković s turističkim sadržajima kao i na idilični krajolik pašnjaka, voćnjaka, vinograda, ribnjaka i šuma koji obilježava život u nezagađenom okolišu i zdravom ambijentu. Izletište Ključić brdo daje ovom ambijentu posebnu kvalitetu jer korisnicima i njihovim gostima stavlja na raspolaganje svoje mnogobrojne šetnice, biciklističke staze, vrhunski restoran i zoo-park u kojem se nalazi uzgajalište divljih svinja, konja, muflona, srna, jelena, fazana i domaćih životinja.

  • Vrhunski restoran
  • Vinograd
  • Netaknuta priroda
  • Zoo-park
Image

Kapacitet i opremljenost

Dom je smješten na parceli od ukupno 7.800 m². U 68 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba u stambenom dijelu, korisnicima pored jedinica za stanovanje hotelskog tipa, stoje na raspolaganju i jedinice za pojačanu njegu uređene prema visokim europskim standardima, primjerene za smještaj i njegu osoba koje trebaju posebnu skrb. Sobe su veličine 27 m², sve s vlastitom kupaonicom, a opremljene su najsuvremenijim medicinskim krevetima (Burmeier). Svaka soba ima televizor, telefon i dojavni sigurnosni sustav. Također na svakom katu se nalaze i sestrinske sobe sa staklenim stijenama radi preglednosti i sigurnosti.

Posjetite našu galeriju kako biste se uvjerili u kvalitetu i raznolikost & naših usluga

Izvrstan smještaj i usluga na 20 minuta od Zagreba!

Kontaktirajte nas