fbpx
preloder


Uredovno radno vrijeme radnim danom od 08 do 16hOaza dom - Vrhunska skrb na lokaciji u prirodi

Ne morate ići u Europu za najvišim europskim standardima, jer Oaza dom je izgrađen i opremljen bolje nego u visokorazvijenim europskim državama. Osim tehničkih uvjeta kod nas imate i toplu ljudsku skrb koju mogu pružiti samo hrvatske medicinske sestre i njegovateljice.

Kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme

Kontakt

Dom je smješten na Ključić brdu, slikovitom mjestu na lijepim brežuljcima Vukomeričkih gorica, u blizini velikih urbanih sredina, Zagreba i Velike Gorice. Prometno je vrlo dobro povezan s okruženjem, tako da se za dolazak može koristiti i javni prijevoz.
Svojim se međama naslanja na park prirode izletišta Ključić brdo obitelji Matković s turističkim sadržajima kao i na idilični krajolik pašnjaka, voćnjaka, vinograda, ribnjaka i šuma koji obilježava život u nezagađenom okolišu i zdravom ambijentu. Izletište Ključić brdo daje ovom ambijentu posebnu kvalitetu jer korisnicima i njihovim gostima stavlja na raspolaganje svoje mnogobrojne šetnice, biciklističke staze, vrhunski restoran i zoo-park u kojem se nalazi uzgajalište divljih svinja, konja, muflona, srna, jelena, fazana i domaćih životinja.

Od 31. listopada i puštanjem u promet Radničke ceste u punom profilu Oaza dom je udaljen od centra grada samo 13 minuta vožnje automobilom preko Domovinskog mosta.

Velika Gorica,
Ključić Brdo, Ključićka cesta 92

info@oaza-dom.hr
ravnateljica@oaza-dom.hr

+ 385 1 5580 400
091 2625 103

Radno vrijeme

  • Pon: 8 do 16
  • Uto: 8 do 16
  • Sri: 8 do 16
  • Čet: 8 do 16
  • Pet: 8 do 16

OAZA MIRA NA KLJUČIĆ BRDU!

Mirno i prirodom bogato okruženje zajedno s najboljim stručnjacima vaš boravak u Domu Oaza čine ugodnim i kvalitetnim!

+ 385 1 5580 400ili

Kontaktirajte nas